Een half jaar lidmaatschap kost € 30,-- , een heel jaar € 60,--.

De contributie dient vooraf te worden betaald. Dit betalen kan contant bij de penningmeester (Henk van Galen) of door het bedrag over te maken op (Rabo) bankrekening NL65RABO0362972400 t.n.v. Schietvereniging 't Vosje te Wadenoijen.

Inbegrepen in de contributie:

- Gebruik van de verenigingswapens tijdens de door 't Vosje georganiseerde activiteiten.
  Gebruik van een eigen wapen geeft geen recht op contributiekorting.
- 3 geweerkaarten (3 maal 5 roosjes, 1 schot per roos) bij iedere verenigingsavond.
- 1 pistoolkaart (10 schoten) bij de verenigingsavonden (alleen als er geen BSF wedstrijd is).
- Munitie horend bij de verstrekte kaarten bij iedere verenigingsavond.
- Verzekering tegen ongevallen tijdens een verenigingsavond.

Oefenmateriaal

Op verenigingsavonden waarbij geen BSF wedstrijd is, kan er meer kaarten worden gekocht.
Dit kost € 0,25 voor een set van 3 geweerkaarten (15 schoten) en € 0,25 voor een pistoolkaart (10 schoten).

Om thuis te oefenen (voor alleen leden):
- 10 geweerkaarten € 0,50
- 5 pistoolkaarten € 0,50
- doos kogeltjes € 8,50

Speciale avonden

Vlak voor Sinterklaas en vlak voor Kerstmis zijn er speciale avonden. Hierbij wordt iets anders gedaan dan anders, bijvoorbeeld op een biatlon doel schieten, of de meeste achten raken, of op een elliptisch doel schieten, etc.
Vaak is er aan het einde van een avond ook een kleine verloting.

Feestavonden
Aan het einde van het seizoen zijn er twee feestavonden. Eén feest georganiseerd via de BSF (doorgaans half april of begin mei) en één feest van 't Vosje zelf (doorgaans begin mei).

Contact

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de secretaris, André van Kalkeren, telefoon 06-52533305.

U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@sv-vosje.nl.