2015

22 dec 2015: Op dinsdag 22 december j.l. werd de Wildavond geschoten bij Schietvereniging ' t Vosje.

In de C- klasse schoten Remco en Jaap beide 174 punten en moesten de kip daarom delen.
Jan schoot 173 punten in de B - klasse en Rien 197 in de Hoofdklasse.
Met het pistoolschieten was André de beste met 86 punten.
Het vlees werd eerlijk verdeeld en de avond geslaagd.

2 dec 2015: De Sinterklaasavond was weer gezellig.

Bij het geweerschieten konden we 200 punten halen. In de C klasse behaalde Simon er 183. In de B won Jan met 176. In de A Roy met 175 en de Hoofdklasse werd gewonnen door Rien met maar liefst 196 punten.
Kees won het pistoolschieten met 86 van de 100 punten.
Biatlon werd door Rien gewonnen, hij was de enigste die alle 5 de luikjes dichtschoot.
Alle schutters gingen met een lekker presentje van de Sint naar huis.

23 nov 2015: Met 10 schutters van 't Vosje is het 2-1 geworden bij de uitwedstrijd tegen Buren. De A, B en C klassen hadden bij 't Vosje niet voldoende schutters.

16 nov 2015: Uit tegen Herwijnen is het 2-2 geworden. 't Vosje had niet voldoende schutters in de A klasse. De Musketiers hadden de B klasse niet compleet. 't Vosje wist punten te scoren in de Hoofdklasse en de B klasse.

10 nov 2015: Thuis tegen Buurmalsen is het 3-0 geworden. Buurmalsen had alleen schutters genoeg in de Hoofdklasse, 't Vosje in de hoofdklasse, A klasse en C klasse. Dus, alleen in de hoofdklasse was er sprake van "strijd".

3 nov 2015: Thuis tegen Ingen is het 2-2 geworden. 't Vosje kreeg de hoofdklasse en de B klasse cadeau, De Batavier kreeg door voldoende opkomst de A en C klassen cadeau. Kortom: geen echte competitie, gelijkspel door opkomst.

22 okt 2015: LET OP !!!!!   De uitwedstrijd tegen Herwijnen op 26 okt 2015 verschuift naar 16 nov 2015!!!!

13 okt 2015: Thuis tegen Zoelen had 't Vosje geen schutters genoeg in de C klasse, de Schietlustigen hadden geen schutters genoeg in de A en B klassen. Dus de enige strijd vond plaats in de hoofdklasse. Wadenoijen wist een hogere score in de hoofdklasse te behalen, zodat het uiteindelijk 3-1 werd.

11 okt 2015: Het BSF bestuur heeft besloten in seizoen 2015-2016 geen 21, maar 14 wedstrijden te spelen. Dit, i.v.m. bezwaren vanuit diverse verenigingen om zoveel wedstrijden in een seizoen te hebben.

9 okt 2015: Uit tegen Willem Tell (Zoelmond) is het 2-2 geworden. Wadenoijen kwam in de B klasse schutters tekort. Zoelmond had voldoende schutters in alle 4 de klassen. Bij de hoofdklasse en de C klasse waren de Vossen de betere, in de A klasse konden de Vossen niet tippen aan de score van Willem Tell.

1 okt 2015 : Uit tegen SV Diana is het 2-2 geworden. Diana had alle klassen vertegenwoordigd, 't Vosje alleen de hoofdklasse en de C klasse. In de hoofdklasse en C klasse scoorde de Vossen een hoger gemiddelde.

2 mei 2015: 't Vosje heeft het seizoen 2014-2015 afgesloten met de jaarlijkse feestavond. De BBQ is wederom perfect verzorgt door het personeel van café de Tol.

Prijswinnaars van het seizoen:

Beste bijdrage BSF
Onderlinge competitie
Hoofdklasse
Cor
Rien
A Klasse
Barjan
B Klasse
Jan V.
C Klasse
Jaap de B.
Pistoolschieten

André

Prettige vakantie en tot 1 september 2015!

23 maart 2015: Uit tegen SV-Trefpunt'71 is het 0-2 geworden. De hoofdklasse en de C klasse van 't Vosje wisten de prijzen binnen te slepen. In de A en B klassen waren bij beide partijen te weinig schutters.

10 maart 2015: Thuis tegen SV Buren is het 2-2 geworden. Buren had geen H-klasse en geen B klasse, 't Vosje had geen A klasse. Alleen in de C klasse is echte strijd geleverd. Hierbij kwam Buren met een beter gemiddelde uit de bus.

5 maart 2015: Uit tegen de schietlustige Zoelenaren is het 2-2 geworden. De Vossen verloren de hoofdklasse en hadden geen schutters genoeg in de A klasse. Schietlust verloor de C klasse en kwam schutters tekort in de B klasse.

10 februari 2015: Thuis tegen Zoelmond is het 0-1 geworden. Zowel Willem Tell als ook de Vossen hadden slechts voldoende schutters in de hoofdklasse. Willem Tell zette hierbij een beter gemiddelde neer.

3 februari 2015: Thuis tegen Diana is het 3-1 geworden. De Vossen haalden een hoger gemiddelde dan Diana in de hoofdklasse en de A klasse. Wadenoijen had geen B klasse compleet en Maurik miste voldoende schutters in de C klasse.

27 januari 2015: Uit tegen de Batavieren is het 3-1 geworden. Ingen had geen hoofdklasse compleet, Wadenoijen wel. Wadenoijenn had de A en B klassen niet compleet, Ingen wel. Alleen in de C klasse is sprake geweest van een echte wedstrijd. Hierbij waren de Batavieren sterker dan de Vossen.