2016

29 november 2016: Thuis tegen Buurmalsen is het 2-0 geworden. Buurmalsen had alleen voldoende schutters in de Hoofdklasse, Wadenoyen in de Hoofdklasse en de B-klasse.

14 november 2016: Uit tegen Buren is het 3-1 geworden. 't Vosje had alleen voldoende schutters in de hoofdklasse en A-klasse, terwijl Buren alleen te weinig schutters in de hoofdklasse had. Dus, 't Vosje wist alleen, zonder strijd, de hoofdklasse te winnen.

8 november 2016: Thuis tegen de Schietlustigen is het 2-1 geworden. Beide partijen hadden niet voldoende schutters in de B klasse. Wadenoijen kreeg de C klasse cadeau. In de hoofdklasse en A klasse is wel echt strijd geleverd, waarbij Zoelen de hoofdklasse en Wadenoijen de A klasse heeft gewonnen.

4 november 2016: Uit tegen Zoelmond is het 2-2 geworden. Zoelmond had alle klassen gevuld met voldoende schutters, Wadenoijen had alleen de hoofdklasse en C klasse voldoende bemand. 't Vosje wist de hoofdklassen en C klasse te winnen.

27 oktober 2016: Uit tegen Diana is het 2-2 geworden. 't Vosje had alleen in de Hoofdklasse en de C klasse voldoende schutters, Diana in de hoofdklasse en in de A en B klassen. Dus alleen in de hoofdklasse is werkelijke strijd geleverd, waarbij Wadenoijen een beter gemiddelde heeft neergezet.

11 oktober 2016: Thuis tegen de Batavieren is het 2-1 geworden. De Vossen wonnen de hoofdklasse en de B klasse, de Batavieren wonnen de C klasse. De A klasse was bij beide verenigingen niet voldoende vertegenwoordigd. Er Is overigens alleen echt strijd geleverd in de hoofdklasse, 't Vosje had niet voldoende schutters in de C klasse en de Batavieren niet in de B klasse.

3 oktober 2016: In de eerste (uit)wedstrijd tegen de Musketiers is het (Herwijnen-Wadenoijen) 0-3 geworden. Zowel de Musketiers als de Vossen hadden voldoende schutters in de hoofd-, A en C klassen. Beide verenigingen hadden geen genoeg schutters in de B klasse. De Vossen scoorden in de hoofd-, A en C klassen net iets beter, al was het verschil in de C klasse vrij gering.

7 mei 2016: De Betuwse Schiet Federatie heeft de feestavond in café de Witte Zwaan (Eck en Wiel) gehouden. Hierbij zijn tevens de bekers uitgereikt.

Wadenoijen kwam in de hoofdklasse als team het beste uit de bus en won de eerste prijs.
In de A klasse (team) kwamen de Vossen op de 6de plaats.
In de B klasse (team) behaalde Wadenoijen en Ingen een gemeenschappelijke 4de plaats.
De C klasse (team) bleef steken op de 5de plaats.
Wadenoijen kwam qua vereniging hiermee op de 2de plaats.
Invidueel behaalde Rien de 2de prijs in de hoofdklasse (met een gemiddelde van 117,75 punten) en Jaap de B. de 3de prijs in de C klasse (101,92).
Bij de hoogstgestegen schutters wist Rien wederom een beker in de wacht te slepen (hoofdklasse, 3,92 punten beter dan vorig seizoen) en Piet  (B klasse, 4,25 punten beter).

30 april 2016: De Vossen vieren hun slotfeestavond. De bekers zijn uitgereikt:
Beste bijdrage in BSF wedstrijden:
    Hoofdklasse:    Rien (hiermee tevens de koningsschutter van het seizoen)
    A klasse:            niemand (met voldoende gespeelde wedstrijden)
    B klasse:            Piet
    C klasse:            Jaap
Onderlinge competitie:
    Hoofdklasse:     Rien
    A klasse:            Roy
    B klasse:            Piet
    C klasse:            Joop
Pistool:                   André

5 april 2016: Thuis tegen Meurik is het 2-2 geworden. Wadenoijen had geen genoeg schutters in de A en B klasse, terwijl Diana wel alle 4 de klassen compleet had. In de Hoofd- en C klassen wisten de Vossen toch hun buit binnen te halen.

22 maart 2016: Thuis tegen Zoelmond is get 2-1 geworden. Wadenoijen had geen B en C klasse compleet, Willem Tell had geen C klasse. In Hoodklasse en A klasse was Wadenoijen sterker.

15 maart 2016: Thuis tegen Buren is het 2-2 geworden. Er waren te weinig Vossen om de B en C klassen volledig te krijgen en Buren pakte promt deze punten. Buren had geen genoeg hoofdklasse schutters. Werkelijke strijd was in de A klasse, waarbij de Vossen net een iets beter gemiddelde hebben neergezet.

29 feb 2016: Uit tegen Buurmalsen is het 2-2 geworden. Beide verenigingen hadden alleen de B klasse niet compleet. De A klasse werd gelijk spel, de Vossen wonnen de hoofdklasse en Trefpunt '71 de C klasse.

16 feb 2016: Uit tegen Ingen is het 2-2 geworden. Werkelijke strijd was slechts in de B en C klassen, de Vossen kregen de punten in de B klasse, de Batavieren in de C klasse. Ingen had geen complete hoofdklasse en Wadenoijen geen complete A klasse.

2 feb 2016: Thuis tegen Herwijnen is het 1-1 geworden. De Musketiers hadden alleen voldoende schutters in de hoofdklasse en wisten deze klasse ook te winnen. Van de Vossen waren alleen voldoende schutters in de hoofdklassen en de C-klasse.

28 jan 2016: Bij de uitwedstrijd tegen Zoelen heeft Zoelen gewonnen met 3-2. De Vossen hadden geen hoofdklasse compleet, waarmee de Schietlustigen de punten voor deze klasse met gemak wisten binnen te halen. In de A klasse werd het gelijk spel (dus voor beide verenigingen een verenigingspunt). De B klasse punten gingen met gemak naar Wadenoijen (Zoelen had hierin niet voldoende schutters). De C klasse punten gingen weer ongestoord naar Zoelen (Wadenoijen had te weinig schutters in deze klasse).