2017

28 nov 2017: Thuis tegen Diana is het 2-2 geworden. Wadenoijen won de Hoofdklasse en de C klasse. 't Vosje had in de A en de B klasse te weinig schutters, Diana in de C klasse.

14 nov 2017: Uit tegen Ingen is het 2-2 geworden. 't Vosje scoorde de punten in de Hoofdklasse en de C klasse. Wadenoijen had in de B klasse te weinig schutters, Ingen in de hoofdklasse.

6 nov 2017: Uit tegen De Musketier is het 2 - 2 geworden. 't Vosje had de A en B klasse niet compleet, De Musketiers kwamen schutters tekort in de C klasse. Wadenoijen wist de hoofklasse punten binnen te halen.

31 okt 2017: Thuis tegen Trefpunt '71 is het 1-1 geworden. Buurmalsen won de hoofdklasse. Beide verenigingen hadden geen voldoende schutters voor de A en B klassen. Buurmalsen had tevens geen voldoende schutters in de C klasse.

23 okt 2017: Uit tegen Buren is het 3-1 geworden. Buren had geen voldoende schutters voor de hoofdklasse. Wadenoijen had geen voldoende schutters in de A en B klassen. Buren wist de C klasse te winnen.

10 okt 2017: Thuis tegen Zoelen is het 2-1 geworden. 't Vosje haalde de punten bij de hoofdklassen en de C klasse binnen. De Schietlustigen wonnen de B klasse. Zowel Zoelen als Wadenoijen hadden onvoldoende schutters in de A klasse.

6 okt 2017: Uit tegen Zoelmond is het 2-2 geworden. 't Vosje won de hoofdklasse en de A-klasse, Willem Tell de B en C klassen.

22 april 2017: Voor 't Vosje zit seizoen 2016-2017 er bijna weer op. Hierbij een indruk van de slotfeestavond.

Op naar het volgende feest: 13 mei - feestavond van de BSF.

27 maart 2017: Uit tegen Buurmalsen is het 1-3 geworden. 't Vosje won de hoofdklasse, B en C klassen. Buurmalsen won de A klasse. Wadenoijen had te weinig schutters in de A klasse, Buurmalsen kwam schutters in de B en C klassen tekort.

21 maart 2017: Thuis tegen Buren is het 2-2 geworden. 't Vosje won in de hoofdklasse en A klasse, Buren scoorde punten in de B en C klassen. Alleen Wadenoijen had in de C klasse te weinig schutters.

16 maart 2017: Het Vosje heeft uit tegen Zoelen alleen in de A en de C klassen punten weten te scoren.

7 maart 2017: Thuis tegen Willem Tell heeft het Vosje alleen in de C klasse gewonnen. Wadenoijen had in de A en B klasse niet voldoende schutters, Zoelmond miste schutters in de B en C klassen.

19 februari 2017: Jaarvergadering komt er aan:

Jaarvergadering: dinsdag 28 februari 2017, om 20.30 uur.

14 februari 2017: Thuis tegen Maurik is het 2-1 geworden. Er was strijd in zowel de hoofdklasse als de B klasse. Beide verenigingen hadden niet voldoende schutters in de C klasse. Maurik kreeg de A klasse kado.

7 februari 2017: Uit tegen de Batavier is het 1-3 geworden. Ingen had geen hoofklasse en B klasse. Wadenoijen had geen A klasse. Kortom, alleen in de C klasse is strijd geleverd.

31 januari 2017: Thuis tegen de Musketiers is het 2-0 geworden. Herwijnen had slechts de hoofdklasse compleet, vandaar de de C klasse van 't Vosje de punten kado kreeg.