4 september 2018: Het seizoen 2018-2019 is weer begonnen!

22 maart 2018: Uit tegen Diana is het 3-1 geworden. 't Vosje won de hoofdklasse, Diana de A, B en C klassen. Diana kreeg de A klasse cadeau door te weinig Vossen in die klasse.

13 maart 2018: Thuis tegen De Batavier is het 4-0 geworden. Ingen had geen enkel team compleet, dus de Vossen kregen alle 4 de klassen cadeau.

6 maart 2018: Thuis tegen de Musketiers is het 3-1 geworden. In de enige klasse waar echt strijd werd gevoerd, de hoofdklasse, won 't Vosje. De Musketiers kregen de A klasse cadeau, 't Vosje de B en C klassen.

12 feb 2018: Uit tegen Buurmalsen is het 1-1 geworden. Wadenoijen won de hoofdklasse, Buurmalsen de A klasse. Beide verenigingen hadden te weinig schutters in de B en C klassen.

6 feb 2018: Thuis tegen Buren is het 2-2 geworden. 't Vosje won de hoofdklasse en (met neuslengte voorsprong) de A klasse. Buren nam de punten voor de B en C klassen in beslag. Wadenoyen had te weinig schutters in de B en C klassen, Buren in de hoofdklasse,

25 jan 2018: Uit tegen Zoelen heeft 't Vosje de C klasse gewonnen, Schietlust had te weinig schutters in de C. 't Vosje had te weinig schutters in de A klasse. In de hoofdklasse en B klasse waren de verschillen gering, maar wel in het voordeel van Schietlust.

16 jan 2018: Thuis tegen Willem Tell is het 2-2 geworden. 't Vosje won de hoofdklasse en de C klasse. Willem Tell had te weinig schutters in de C klasse, 't Vosje in de B klasse.