Laatste nieuws:

27 februari 2019

Alle adressen van de aangesloten Schiet Verenigingen zijn toegevoegd en deze zijn ook vanuit de agenda - bij de uitwedstrijden - direct te vinden indien je hier op klikt. Tevens kun je op de kaart eenvoudig zien waar je moet zijn en zelfs je route plannen.

26 februari 2019

Jaarvergadering van 't Vosje. Het bestuur dankt Iedereen voor zijn/haar aanwezigheid en inbreng.

25 februari 2019

De wedstrijduitslagen zijn per wedstrijd te downloaden bij uitslagen!

21 februari 2019

Om actueel te kunnen blijven op de gebeurtenissen in het nu en in de komende tijd, is het hier eerder vermelde nieuws over de voorgaande jaren verplaatst. Let op dit is niet weggegooit. Het 'oude' nieuws is opgenomen in een nieuw blad "Archief" waar u dit weer op jaartal kunt teruglezen.