Laatste nieuws:

De volledige agenda en adressenlijst is bijgewerkt en staat nu op de site!

20191107 --> De 2e wedstrijd voor 't Vosje uit tegen SV Diana te Maurik is geweest. Bij 't Vosje waren een aantal afmeldingen en hierdoor mistte een aantal schutters. Het gevolg is dat er niet in elke klasse voldoende schutters waren (3 stuks) om een score te genereren. Toch een knappe prestatie om de klassen waarin 't Vosje wel vertegenwoordigd was ook nog te winnen ook!

Score: H-klasse met 1 schutter, A-klasse met 0 schutters, B-klasse met 3 schutters en de C-klasse met 7 schutters.

20191016 --> De 1e wedstrijd thuis tegen SV Diana is een geslaagde sessie geworden waarmee 't Vosje de 1e punten binnen heeft! In alle klassen was 't Vosje vertegenwoordigd met voldoende schutters.

Score: H-klasse met 4 schutters, A-klasse met 5 schutters, B-klasse met 4 schutters en de C-klasse met 3 schutters.