Laatste nieuws:

De volledige agendaen adressenlijst is bijgewerkt en staat nu op de site!

Klik hiervoor alle wedstrijduitslagen!

Hallo allemaal,
Op 10 maart hebben we nog een wedstrijd geschoten, op 14 maart kwam de beslissing voorlopig te stoppen met schieten en een dag later werd door de overheid besloten alle horeca e.d. per direct te sluiten tot 6 april.
Afgelopen week is er besloten deze periode te verlengen naar 1 juni.
Zoals het Corona Virus een paar weken geleden nog ver van ons bed was hebben we er nu allemaal mee te maken.
Voor onze schietvereniging houdt dit in dat het seizoen hiermee is afgesloten.
We zullen een eindstand opmaken en gaan nadenken hoe we dit jaar de bekeruitreiking gaan houden.
We hopen jullie allemaal in goede gezondheid weer te ontmoeten op dinsdag 1 september a.s. We starten dan hopelijk met een nieuw schietseizoen 2020 - 2021.

20200218 --> De 12e wedstrijd voor 't Vosje thuis tegen SV De Muskatiers is geweest. Helaas waren er niet in elke klasse voldoende schutters (3 stuks) om een score te genereren.

Score: H-klasse met 3 schutters, A-klasse met 2 schutters, B-klasse met 5 schutters en de C-klasse met 3 schutters.

20200211 --> De 11e wedstrijd voor 't Vosje thuis tegen SV Trefpunt '71 is geweest. Helaas waren er niet in elke klasse voldoende schutters (3 stuks) om een score te genereren.

Score: H-klasse met 6 schutters, A-klasse met 3 schutters, B-klasse met 3 schutters en de C-klasse met 2 schutters.

20200204 --> De 10e wedstrijd voor 't Vosje uit tegen SV Diana Maurik is geweest. In elke klasse was 't Vosje vertegenwoordigd. (3 stuks) om een score te genereren.

Score: H-klasse met 3 schutters, A-klasse met 4 schutters, B-klasse met 4 schutter en de C-klasse met 6 schutters.

20200127 --> De 9e wedstrijd voor 't Vosje uit tegen SV Trefpunt '71 is geweest. Helaas waren er niet in elke klasse voldoende schutters (3 stuks) om een score te genereren.

Score: H-klasse met 3 schutters, A-klasse met 3 schutters, B-klasse met 1 schutter en de C-klasse met 7 schutters.

20200121 --> De 8e wedstrijd voor 't Vosje uit tegen SV De Batavier is geweest. Helaas waren er niet in elke klasse voldoende schutters (3 stuks) om een score te genereren.

Score: H-klasse met 2 schutters, A-klasse met 1 schutter, B-klasse met 4 schutters en de C-klasse met 3 schutters.

20200107 --> De7e wedstrijd voor 't Vosje thuis tegen SV De Batavier is geweest.Helaas waren er niet in elke klasse voldoende schutters (3 stuks) om een score te genereren.

Score: H-klasse met 4 schutters, A-klasse met 3 schutters, B-klasse met 2 schutters en de C-klasse met 6 schutters.

20191217 --> De 6e wedstrijd voor 't Vosje thuis tegen SV Willem Tell is geweest.Helaas waren er niet in elke klasse voldoende schutters (3 stuks) om een score te genereren.

Score: H-klasse met 5 schutters, A-klasse met 2 schutters, B-klasse met 4 schutters en de C-klasse met 3 schutters.

20191203 --> De 5e wedstrijd voor 't Vosje thuis tegen SV Buren is geweest. In elke klasse was 't Vosje vertegenwoordigd.

Score: H-klasse met 3 schutters, A-klasse met 5 schutters, B-klasse met 4 schutters en de C-klasse met 4 schutters.

20191125 --> De 4e wedstrijd voor 't Vosje uit tegen SV Buren is geweest. Helaas waren er niet in elke klasse voldoende schutters (3 stuks) om een score te genereren.

Score: H-klasse met 2 schutter, A-klasse met 2 schutters, B-klasse met 4 schutters en de C-klasse met 7 schutters.

20191115 --> De 3e wedstrijd voor 't Vosje uit tegen SV Zoelmond is geweest. Helaas waren er niet in elke klasse voldoendeschutters (3 stuks) om een score te genereren.

Score: H-klasse met 2 schutter, A-klasse met 3 schutters, B-klasse met 4 schutters en de C-klasse met 3 schutters.

20191107 --> De 2e wedstrijd voor 't Vosje uit tegen SV Diana te Maurik is geweest. Bij 't Vosje waren een aantal afmeldingen en hierdoor mistte een aantal schutters. Het gevolg is dat er niet in elke klasse voldoende schutters waren (3 stuks) om een score te genereren. Toch een knappe prestatie om de klassen waarin 't Vosje wel vertegenwoordigd was ook nog te winnen ook!

Score: H-klasse met 1 schutter, A-klasse met 0 schutters, B-klasse met 3 schutters en de C-klasse met 7 schutters.

20191016 --> De 1e wedstrijd thuis tegen SV Diana is een geslaagde sessie geworden waarmee 't Vosje de 1e punten binnen heeft! In alle klassen was 't Vosje vertegenwoordigd met voldoende schutters.

Score: H-klasse met 4 schutters, A-klasse met 5 schutters, B-klasse met 4 schutters en de C-klasse met 3 schutters.