Laatste nieuws:

4 april 2019

Op 4 april is de inhaalwedstrijd tegen S.V. Diana (Maurik) afgerond. Hiermee is ook voor 't Vosje het wedstrijdseizoen ten einde. Zie de uitslagen voor de totaalstand en de uitslagen per wedstrijd.

2 april 2019

In navolging van het bericht op 25 maart dat de feestavond van de BSF geen doorgang heeft, het volgende mail bericht van het bestuur van de BSF.

Aan alle leden,

Als bestuur zijn wij van plan de prijsuitreiking voor leden van de B.S.F te doen op 18 mei in Café Ons Hoekje aan de Dorpsstraat in Ingen vanaf 15.30 uur tot 18.00 uur. Als dit wat later zou worden is dit niet erg, we doen dit dan onder het genot van een hapje en een drankje. Graag willen we dan ook van jullie, per vereniging, weten hoeveel personen er komen, dit kunnen jullie doorgeven aan Adrie van Beugen en dit a.u.b. zo snel mogelijk. Als het kan binnen 2 weken dat zou mooi zijn.

Het mailadres is: a.beugen@gmail.com . Als B.S.F. hopen wij dat er voldoende animo is om er een geslaagde middag van te maken.

Namens het bestuur,

Ries van Ewijk

Indien jullie hierbij aanwezig willen zijn, graag een mail- of berichtje aan André van Kalkeren.

25 maart 2019

Helaas zal de slotfeestavond van de BSF geen doorgang vinden op 11 mei. Er zal door de BSF een alternatief worden gezocht om toch de bekeruitreiking te kunnen laten plaatsvinden. Jullie worden hiervan tzt op de hoogte gehouden.

19 maart 2019

De uitslagen van de uitwedstrijden bij Ingen en Buurmalsen staan op de site!

27 februari 2019

Alle adressen van de aangesloten Schiet Verenigingen zijn toegevoegd en deze zijn ook vanuit de agenda - bij de uitwedstrijden - direct te vinden indien je hier op klikt. Tevens kun je op de kaart eenvoudig zien waar je moet zijn en zelfs je route plannen.

26 februari 2019

Jaarvergadering van 't Vosje. Het bestuur dankt Iedereen voor zijn/haar aanwezigheid en inbreng.

25 februari 2019

De wedstrijduitslagen zijn per wedstrijd te downloaden bij uitslagen!

21 februari 2019

Om actueel te kunnen blijven op de gebeurtenissen in het nu en in de komende tijd, is het hier eerder vermelde nieuws over de voorgaande jaren verplaatst. Let op dit is niet weggegooit. Het 'oude' nieuws is opgenomen in een nieuw blad "Archief" waar u dit weer op jaartal kunt teruglezen.