Laatste nieuws:

De volledige agendaen adressenlijst is bijgewerkt en staat nu op de site!

Klik hiervoor alle wedstrijduitslagen!

Wadenoijen, 20 januari 2021

De extra maatregelen, zoals door Mark Rutte zijn aangekondigd, hebben ons doen besluiten alle activiteiten voor het seizoen 2020 – 2021 af te gelasten.

We vinden dit allemaal heel erg vervelend en hopen dat we in september weer in goede gezondheid met z’n allen kunnen starten met onze hobby.

Mocht er in het voorjaar nog een mogelijkheid komen, dan zullen we die zeker aangrijpen om met jullie nog een keer samen te komen.

Blijf gezond en houdt de moed erin.

15 oktober 2020

Naar aanleiding van de persconferentie over het coronavirus van dinsdag 13 oktober en de daarin aangekondigde maatregelen hebben we besloten om voorlopig te stoppen met schieten.

Begin januari 2021 zullen we verder kijken hoe de situatie dan is en of we weer kunnen starten.

We houden jullie op de hoogte, blijf gezond.

www.rijksoverheid.nl