Laatste nieuws:

De volledige agendaen adressenlijst is bijgewerkt en staat nu op de site!

Klik hiervoor alle wedstrijduitslagen!

20200107 --> De7e wedstrijd voor 't Vosje thuis tegen SV De Batavier is geweest.Helaas waren er niet in elke klasse voldoende schutters (3 stuks) om een score te genereren.

Score: H-klasse met 4 schutters, A-klasse met 3 schutters, B-klasse met 2 schutters en de C-klasse met 6 schutters.

20191217 --> De 6e wedstrijd voor 't Vosje thuis tegen SV Willem Tell is geweest.Helaas waren er niet in elke klasse voldoende schutters (3 stuks) om een score te genereren.

Score: H-klasse met 5 schutters, A-klasse met 2 schutters, B-klasse met 4 schutters en de C-klasse met 3 schutters.

20191203 --> De 5e wedstrijd voor 't Vosje thuis tegen SV Buren is geweest. In elke klasse was 't Vosje vertegenwoordigd.

Score: H-klasse met 3 schutters, A-klasse met 5 schutters, B-klasse met 4 schutters en de C-klasse met 4 schutters.

20191125 --> De 4e wedstrijd voor 't Vosje uit tegen SV Buren is geweest. Helaas waren er niet in elke klasse voldoende schutters (3 stuks) om een score te genereren.

Score: H-klasse met 2 schutter, A-klasse met 2 schutters, B-klasse met 4 schutters en de C-klasse met 7 schutters.

20191115 --> De 3e wedstrijd voor 't Vosje uit tegen SV Zoelmond is geweest. Helaas waren er niet in elke klasse voldoendeschutters (3 stuks) om een score te genereren.

Score: H-klasse met 2 schutter, A-klasse met 3 schutters, B-klasse met 4 schutters en de C-klasse met 3 schutters.

20191107 --> De 2e wedstrijd voor 't Vosje uit tegen SV Diana te Maurik is geweest. Bij 't Vosje waren een aantal afmeldingen en hierdoor mistte een aantal schutters. Het gevolg is dat er niet in elke klasse voldoende schutters waren (3 stuks) om een score te genereren. Toch een knappe prestatie om de klassen waarin 't Vosje wel vertegenwoordigd was ook nog te winnen ook!

Score: H-klasse met 1 schutter, A-klasse met 0 schutters, B-klasse met 3 schutters en de C-klasse met 7 schutters.

20191016 --> De 1e wedstrijd thuis tegen SV Diana is een geslaagde sessie geworden waarmee 't Vosje de 1e punten binnen heeft! In alle klassen was 't Vosje vertegenwoordigd met voldoende schutters.

Score: H-klasse met 4 schutters, A-klasse met 5 schutters, B-klasse met 4 schutters en de C-klasse met 3 schutters.